Friday, December 10, 2010

Senyum

Assalamualaikum w.b.t ...

salam jumaat to all :)
waaaaa!!
its Friday daa .. rindulah pulak nak masuk class ni kui3x ..
lagi best kalau masuk class compare ngan dok umah, xde pe nak buat, xdapat dgr lecturer dok bebel, x dpat, xdapat, x dapat .. semua r! :P
alhamdulillah .. test tadi dapat jawab dgn cemerlang, walaupun ada soalan yg x di expect akan keluar tapi, nasib baik sempat jugak baca topik tu .. hu2x ..
esok sabtu nak ke mana ek??
alahaiii .. boring3x! dush3x!!
ria said, nk ajak me g Twisties,
got live band (Pesawat, her boyfriend band)
nak pegi x? hehe
ada faizal tahir,
Bunkface, Mizz Nina, Wings, n mcm2 lagi ..
jom kita meriahkan esok di Stadium MBPJ Kelana Jaya 8pm gituhh! :)
more info, buka www.facebook.com/pesawatmusic

mamiiiiiii!!!
i miss u so muchhhh
uuuwaaa!!!
nak tindro la lu ..
penat dehhh
wasalam ..

everything Clearrr ..

Assalamualaikum w.b.t ..

alhamdulillah ..
berjaya juga meng - key in semua structure-structure drugs dalam kepala ni, esok punya test senang la .. insyaAllah ..
same to microBiology, all microbes name classified by their type of Gram Negative n Gram Positive berjaya jugak dihafal .. ku bersyukur ya Allah,
Mudahan saja ingatan ini akan berkekalan sampai bila2..
!!waaaaa!!
mata da bengkak daa ..
mau tidur dulu (bukan "Jangan Tidur Lagi")
sekarang masa untuk budak study tidur ..
pray the best for me tomorrow
insyaAllah ..

... Wasalam ..

Thursday, December 9, 2010


Assalamualaikum w.b.t ..

Agak lama rasanya tidak meng-update blog Huda ni .. huhu .. sekarang da masuk d second week Huda start sem .. minggu first je da ada macam2 tutorial ni esok ada tutorial lagi adededede, tapi xpe, best jugak kalau banyak tutorial? jadi rajin nak study hehehe .. moreover, sekarang ni banyak benda boleh belajar dengan mudah, ngee .. so, agak selesalah jugak untuk belajar kat sem ni. InsyaAllah i'll do better and make a lot of differences from now on, insyaAllah .. pray for me tau!

Adedede, tadi intention buka web ni, nak cari information for assgmnt yg d beri since monday, kerana terlalu malasnye, (malas sgt ke?) hari ni baru tergeheh-geheh (terhegeh-hegeh) nak cari all information about Microbiology .. (Microbiology is study of microbes; where logy=study, micro=microbes) terpesong jugak my intention toink3x!!! k lah, wanna focus (yeahh!! focus3x!!)

.. Wasalam ..

Duit Shoping -_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...