Wednesday, April 27, 2011

Sendiri Nak Letak Tajuk

Assalamualaikum

Dengan memandang pemandangan yang berwarna hijau, pastinya akan merehatkan mata, merehatkan minda kita bukan, so gambar sebelah nih, merupakan hasil snap Cik Nurhuda pada pukul 6.30am. sama-sama kita rehatkan apa yang patut direhatkan yah  Good morning dear bloggers! Cik Nurhuda nak Tanya ni, korang mimpi apa semalam? 

Adakah korang bermimpi mengenai seseorang yang tak sepatutnya kamu mimpikan? I did! So, apa yang orang cakap tentang ‘apabila kita terlalu memikirkan, benda yang terlalu kita terbiasa, memang ianya akan menjadi igauan dalam tidur kita’ betul la tuh kot. Tapi segala lakon layar dalam mimpi tuh of cors lah merapu meraban je kan?

Hey, korang da minum pagi? Cik Nurhuda tak lagi, malahan dari semalam tak makan apa-apa pun lagi. Ye la, kononnye merajuk dengan mami kesayangan Cik Nurhuda. Bukan apa, kita nak makan ayam masak kicap, tapi hajat tak kesampaian. Mami kata nak masak untuk malam ni. Ala, bila da balik KL tuh, mana ada chance nak rasa masakan mak lagi, so tak apalah kan kalau nak merajuk sekali sekala, tapi kena pujuk diri sendiri Aiyarkkk my princess dah bangun. (Kak long... kak long... nak Tom & Jerry) tuh dia! Pepagi dah nak Tom & Jerry nak tengok gambar dia when dia dengan Tom & Jerry pastinya korang akan tergelak sendiri. Dengan bantal ‘colatnya’ bila nak suruh dia buat apapun, pasti tidak dilakukannya, ye la, da leka dengan Tom & Jerry. kejap lagi Cik Nurhuda share gambar dia.

Okay-lah, happy blogging guys... jangan lupa tinggalkan comment, tinggalkan jejak anda yang boleh dijejaki kelak, and lastly, tolong click my nuff and kalau ada iklan yang anda suka, sekali sekala beli la, dapat lah jugak pulangannya untuk duit shoping Cik Nurhuda.

Wasalam

4 comments:

  1. erm... kena tanam rumput la pulok depan rumah... ni keluar rumah jea nampak batu... depan batu, belakang batu, atas batu, bawah pun batu...

    ReplyDelete
  2. boleh tanam rumput kat batu ke En. NasriQ?

    ReplyDelete
  3. terhibur ekk :) thx comment here zu :)

    ReplyDelete

Duit Shoping -_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...