Wednesday, April 24, 2013

Kalut Sangat!

Assalamualaikum semua..

Apa khabar saudara-saudari semua? Semua pelik kan, tetiba pulak Cik Huda nih rajin nak compose a new post'. Tengah-tengah mood rajin ni kan manfaatkanlah sebaiknya kan. Hari ini Cik Huda nak post mengenai kesilapan Cik Huda yang memang nampak sangat kekalutan dalam diri sendiri. Heww Malewww okayyy...

Hari ini Cik Huda terima surat tawaran daripada International Medical University (IMU). Mula-mula Cik Huda tak perasan sangat apa yang tak kena dengan surat nih baca lah sesedap perasaan. Bercampur baur dengan perasaan gembira dan terharu, Cik Huda kongsikan berita kegembiraan ini dengan Abah dengan Mami Cik Huda (Baca Full nih!) tiba-tiba tersekat nak baca dekat part Commencement Date: 30 September 2013!

What?! It's almost end of the year! No!!! I want the JULY 2013 intake! Not SEPTEMBER 2013 intake!
Cik Huda baru tersedar yang Cik Huda telah salah isi tarikh kemasukan semasa nak memohon haritu!
Pantas jari jemari mendail nombor telefon IMU nak tukar the Commencement date.

Fuhh! Alhamdulillah boleh transfer to JULY intake. The thing is, latest by tomorrow only I can the offer letter. Hopefully everything will be fine as I really want to complete my study here! Not really complete actually.. 

12 comments:

  1. waa..tahniah dapat IMU..!! belajar rajin2 sampai jadik doktor..=)

    Perlu ke Free Education di Malaysia?

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/free-education-do-we-really-need-it.html

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah .. ;) will stop by xD

    ReplyDelete
  3. tahniah ye dapat offer dari IMU,
    nasib baik boleh tuka untuk july intake kan? huhu ~

    ReplyDelete
  4. @Cik Aida tu la luckily dapat tukar but problem with PTPTN pulak ..

    ReplyDelete
  5. Harap dipermudahkan semuanya. Tahniah juga dari kakak kerana dapat melanjutkan pelajaran ke peringkat ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Kakzakie :) Syukran ya .. xD

      Delete
  6. wah
    nasib baik boleh tukar
    tahniah ye...
    PTPTN toe, pihak IMU boleh uruskn rase nye
    btw, done follow ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la .. nasib baik bole tukar ..
      rasanye byk benda yg nak d selesaikan regarding PTPTN ni ..

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Alhamdullilah lah cik huda boleh tukar bg intake awl skit..

    HAKIM | Offical Website

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah .. :) 2 bulan taktau nak buat apa!

      Delete

Duit Shoping -_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...