Tuesday, March 25, 2014

Telatah Dharnia

Assalamualaikum...

Harap semua rakan blogger semua sihat2 belaka :) Yes, memang dah lama tak update blog since beberapa minggu yang lepas...

Huda sebenarnya tengah pening kepala cari idea untuk buat aqiqah dan hari lahir Dharnia... cheh padahal lama lagi, nak buat next year on January. Memandangkan semangat yang berkobar-kobar nak buat buat persiapan ni apa lah salahnya pening-kan kepala sendiri sekarang kan, kenapa nak pening pening? Sebab Huda nak buat semua preparation nih DIY. She's my only tomeyyy tauuuuu! so I'm so excited to DIY semua... (takde la semua >,<)

Macam dalam entry sebelum ni Huda share my experienced labouring dekat Hospital Serdang, Huda promised to update gambar Dharnia :) Dekat bawah ni Huda attach video gambar Dharnia...

video

Jangan lupa:
- follow Huda kat instagram kalau nak tengok gambar Dharnia =))
- Click nuff, drop comments ;)

thank you... Wassalam...

5 comments:

  1. da follow sini :) dan request utk follow instagram kak huda :) comel je Dharnia

    ReplyDelete
    Replies
    1. asal sabah bha.. mcm mommy dia kan >,< nnti follow balik :)

      Delete
  2. comelnya dharnia.. semoga membesar jadi anak yang solehah ya.. kita takde insta.. :D

    ReplyDelete
  3. rajinnya akak semua nak DIY. hehe.

    ReplyDelete

Duit Shoping -_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...