Tuesday, October 21, 2014

Pin Hijab Murah Giler!

Assalamualaikum readers semua :)

Kali ni saya nak update blog ni dengan hobi saya :) Business! Saya tengah menjalankan business online dengan menjual Pin Hijab, Pandora Inspired, Baju, Dresses, Skirt. So, kali ni Huda nak update pasal stok baru ye! Nak buat CLEARANCE SALE ni! Harga? Don't worry semua harga kasih sayang and mampu milik sahaja :)



All Pin Hijab RM4/pc
Postage: RM6 SM; RM9 SS
Can mix

To order:
- Screenshot
- Quantity
- Name
- Address
- Phone No.

**We only deal with serious customer, please don't spam our whatsapp.** Thanks! :)
























Lepas ni, Huda upload stock untuk Pandora pulak ye!
Follow Instagram: daniafacon

11 comments:

  1. Replies
    1. mcm pin biasa tu dear.. pin kan je kat tudung/selendang..

      Delete
  2. Nice.. lepas ni boleh bli pin lat sini la pl...

    Salam ukhwah dan salam kenal

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan.. biasa pakai kat shawl kan.. cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal dear.. yup, pakai kat bawal pun bole :) terpulang creativity masing2 nak serikan lagi penampilan :)

      Delete
  4. cantiknya pin2 hijab tu...

    btw done follow u, follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Duit Shoping -_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...