Sunday, October 26, 2014

Kenapa ramai sangat?

Assalamualaikum semua..

Happiness overwhelmed! Ceritanya macam ni, Huda and family pergi ke KLCC semalam for dinner, ye la aura birthday my hubsy tu ada lagi tu yang nak dinner kat luar lagi..

Sampai je KLCC, pusing-pusing lah dulu sampai rasa puas hati.. Lepas tu nampak Charles & Keith ni and 'fyi' Huda kalau nampak Charles & Keith naik sawan di buatnye! Pelik jugak, kenapa ramai sangt kat dalam Charles & Keith ni?

SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE
everywhere terpampang word SALE! 60% 50% 40% 30% 20% 10% Sale dari kasut, handbag, glasses, purse! Serbu Charles & Keith now!

Perempuan dengan SALE jangan dipisahkan Hokay! Apalagi, rambang la mata Huda nak pilih kasut.. (padahal kasut kat rumah belambak dah boleh bukak butik kasut dah) FINALLY jumpa pun kasut yang diidamkan combination of two colours! Orange and Emarald Green.. HAPPY!!

3 comments:

  1. Salam ukhwah...

    Cantik la kaler kasut tu...woowww.. mmg best rasanya kalau shoppping tgh2 sale..

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Duit Shoping -_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...