Thursday, October 30, 2014

5 Pilihan Blogger Ben Ashaari

Assalamualaikum..

Pantang rasa free sikit, terus nak menghadap laptop. Rasanya bukan Huda sorang je, semua orang pun sama kan? :D

Huda biasalah, dah menghadap Google Chrome ni, sure lah kat tab tu ada link Blog Huda, tergeraklah hati nak tgk Stats Blog tengok2 je traffic sources comes from blog Ben Ashaari, macam berdebar-debar pulak, so buat don't know jek.. tapi instinct suruh click link traffic sources tu, bila check je...

Walawei!
Blog Huda terpilih lah untuk jadi blog pilihan En. Ben Ashaari ni! Haha, thanks En. Ben for choosing my blog yang tak seberapa ini. Rasanya macam terasa dengan last paragraph tu, macam blog Huda je tu :) Thanks for that comment, akan diperbaiki :) Thanks again! :)

Okay tu je, Bye. Wasalam.
P/s: Jangan lupa tlg Huda untuk fill form Survey tu okay :)

3 comments:

  1. untungle.... Ben Ashaari riviu blog huda.. tahniah yeee

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Duit Shoping -_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...