Sunday, October 26, 2014

RM12.90 for 3?

Assalamualaikum semua..

How's your dinner? Huda just cooked Ikan Merah Sweet & Sour, Brocolli & prawns, Honey Squid.. Alhamdulillah kenyang.. 😊 Gambar? Tak sempat snap dah makan habis dah.. hehe.. Rajin nak masak harini sebab baru je lepas beli groceries dari NSK..

Talking about NSK, sure ramai yang tahu sangat2 berbaloi shopping groceries kat NSK kan? Of course it is! Imagine beli Nestle Bliss RM12.90 for THREE bottles tau! Haha puas hati beli tadi, ye la berbaloi untuk harga, untuk kesihatan..

Lepas tu Huda nak try brand baru Cheese Sausage RM2.89/pc & Chicken Luncheon RM2.90/pc from AYAMMADU, dengan harga yang sangat2 berbaloi2.. iaitu Lepas Huda test, nanti Huda bagi testimoni ye.. 😊 (sausage & chicken slice pun ada testimonial 😂😂)

So tunggu apa lagi? Jangan lupa dapatkan NESTLE BLISS & brand AYAMMAHU di mana2 cawangan NSK 😊

3 comments:

  1. Eyza pun suka beli barang dapur kat NSK.. memang dapat jimat banyak berbanding beli kat T****, G**** @ C******** kan? tambah kalau ada kad ahli, lagi murah..

    Salam kenal.. jom singgah blog eyza..

    http://eyzamiel.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. gap sangat besar.. compare to their price..

      Delete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Duit Shoping -_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...