Thursday, October 30, 2014

Apa Kaitan Gula dengan Pelajar?

Assalamualaikum...

Korang dah lunch ke? mesti sedap korang punya lunch kan? Takyah bagitau, Huda punya lunch lagi sedap.. :P Lepas lunch ni, Huda nak buat satu survey berkenaan dengan pengambilan gula dalam kehidupan seharian korang.. Survey form ni lebih kepada pelajar ye.. :)

Sebab Huda nak buat survey apa kaitan gula dengan student. So, help me out please.
Link Huda dah sediakan kat bawah ni, don't worry tak ambik masa yang lama pun.. just about 2-4 minutes :) Thanks awak semua!

3 comments:

  1. Singgah dari blog Ben Ashaari dan dah buat survey pasal gula.

    www.yanty.my | #kelabbloggerbenashaari

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Duit Shoping -_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...